Биорезонансен Модулатор (БРМ): Непознатата Страна На Цифровите Комуникационни Устройства

Това е устройство с вграден в него микрокристал, който е свързан с антена. Прилича на сим карта за мобилен телефон, но не е. Също както при Оргонита има кристал, но функциите му и действието му са други. С тази антена директно може да се има достъп до всемирната „енергоинформационна банка“ или друго яче казано „Неорганическо съзнание“.

За незапознати с тези термнини като мен, може би ще е нужна доста странична литература и време за научаване, което пък може би е тема за една друга статия. Тази е в превод от руски език, за което се извинявам ако има неточности в него.

БРМ позволява въздействие върху енерго информационната среда на всякакви електромагнитни компоненти, модулира електромагнитните излъчвания и фините вибрации оставени от човешките мисли и намерения.

През 2012г. е направено откритие, което дава да се разбере, че енергийните кристали освен, че си взаимодействат помежду си въздействат и върху човека и неговото съзнание. Това откритие повдига въпроса за повишаване на човешките мисловни/психически способности.

Направен под формата на чип/стикер БРМ може да се лепне на смартфон или друго цифрово комуникационно устройство, след което вие да можете да получите достъп до огромен обем информация посредством връзката между кристала в антената и изкуствения кристал в апарата за комуникация. И всичко това се отключва с мисъл.

Звучи като на филм нали? Да ама не е!

БРМ подобрява ефективността на нашето ежедневно взаимодействие с информационното пространство на 80%, улеснява превода на езика на 3Д матрицата на вашите мисли, желания, нагласи и позволява да ги запишете в неорганическото информационно пространство. БРМ е ключът към друга информационна реалност.

За някои това може да изглежда изненадващо, но целият съвременен свят и всеки човек, живеещ по законите на реалността на информацията и следователно, всички пари, енергия, ресурси, политиката, а дори и военната мощ са силно зависими от цифровата информация. Да вярваме в силата на влияние на неорганичното съзнание достатъчно, за да си представим, че виртуалното пространство на Интернет една част от него. Подобно на стотици сателити, които обикалят в орбита на планетата и осигуряват богати възможностиза наблюдение, разузнаване и комуникации.

Оказа се, че социалната енергия за успех и благополучие също зависи от способността да се увеличи честотата на вибрациите на мозъка и мелодията директно на честотата на информационното поле.

Схемата на енергийна работа на БРМ може да бъде представена, както следва:

Виждаме, че тази схема има четири звена:
ОС органично съзнание, човек. За неорганиченото съзнаниет човека прилича на сложна система, в това число човешкото тяло и неговите фини граници.

БРМ биорезонансен модулатор, с естествен кристалрезонатор свързан с диполна антена.

ЦКУ Цифрово Комуникационно Устройство, което има изкуствен кристал (мобилен телефон, смартфон).

ГЕИП глобално енергийно информационно пространство или „неорганично съзнание.

1.ОС БРМСъбиране и съхранение в природният кристал на фините вибрации на мислите, чувствата, словесните човешки вибрации. Това може да бъде всичко: желание да притежавате бизнес, рогът на изобилието, здраве, красиво тяло, сексуална енергия,чудесни лични взаимоотношения и т.н. за себе си или за друго лице. Комуникацията е винаги активна, когато БРМ е в личното поле на човека( близо), особено при директен осезателен контакт.

2. БРМ ЦКУПрехвърляне на натрупаната информация от физическото съзнание към естествените кристали БРМ и от тях към изкуственият кристал в ЦКУ. Комуникацията е винаги активна, когато ЦКУ е включен.

3. ЦКУ ГЕИПМодулирано излъчване от фините вибрации на мислите, намеренията на човека са като сигнал в рамките на глобалната информационна мрежа. Комуникацията е винаги активна, когато ЦКУ излъчва сигнал, особено по време на разговор. Всичко, от което се нуждаете за директен достъп до енергийната реалност БРМ трябва да е долепен до смартфон.

Как работи?

Да разгледаме веригата по-подробно.Единици A и B (БРМ и ОС) и комуникации 1 и 2 (ОС БРМ, БРМ ЦКУ

BRM е ключова част от естествения кристал със специални свойства и резониращ дипол антена.

Следва продължение!

 

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s