Надежда

Живях живота си погрешно и не искам това да се случи и с теб. Ако ме чуеш и вземеш решение аз мога да ти помогна да промениш живота си. Следващите мигове, могат да променят всичко … и аз бих желал някой да ми беше казал това, когато бях на твоите години.. Парите не са зло сами по себе си, те са просто хартия със стойност, която сме и дали, за да придобиваме неща, които ценим по различни начини.

Ако не парите, то какво е злото би ме попитал?

Злото е безконтролното, обсебващо и морално унищожаващо желание за Oще. Злото е долно, бездушно и обсебващо-компулсивно преследване на парчета злато в края на слънчевата дъга, която не съществува. Злото е да имаш етикет с цена за сърцето и душата ти в замяна на финансов успех на всяка цена. Злото е да се опитваш да си купиш щастите отново и отново докато всички тези фалшиви, краткосрочни миражи на емоции са си отишли.

Представи си, че имаш всичко само за да го загубиш. Сега си разорен! Загубил си всичко, какво ти е останало? Единственото решение за твоята лудост и щастие е да добиваш Още. От сега нататък за теб няма повече смисъл да търсиш фалшиво щастие, нямаш нужда от Още … Кой си ти сега?

Къде са всички, които преди ти се пишеха приятели, когато парите течаха като река? Може би си загубил семейството си, приятелите си и почти всички на този свят мислят, че си самовлюбен егоцентричен глупак. Защо? Защото твоето безкрайно търсене на Още е замъглило съзнанието ти отдалечавайки те от истинската ти цел в живота. Не казвам, че не можеш да си успял и финансово независим човек!

Казвам, че имаш по-висша цел в живота си, отвъд преследването на финансовият успех. Душата ти крещи, за да и обърнеш внимание и да промениш значението на термина Успех.

Можеш да трансформираш загубени приятелства и да изградиш нови. Можеш да простиш на себе си и на тези, които са те наранили, можеш да станеш лидер и заедно с други като теб да помагаш на хората да намерят себе си. Можеш да балансираш приоритетите в живота си отново. Можеш да излекуваш брака си и да върнеш онази истинска любов в пъти по-силна отколкото е била в началото. Можеш да се превърнеш в най-добрият родител и баща на всяка възраст – дори ако си на 96, но не чакай до тогава.

Винаги ще си способен да правиш пари, но не си способен да направиш повече време. Един ден, точно като мен и ти ще умреш … С какво би искал да бъдеш запомнен? какво би могъл да направиш за другите така, че те да направят света по-добро място? Каква е истинската ти мисия на тази Земя? Ние всички бавно умираме – но само малка група хора наистина живеят пълноценно.

Можеш да излезеш от сянката и да се покажеш на светло. Създаден си, за да си велик, създаден си, за много повече от това, което правиш, за да живееш. Ти си вечно същество, което е направено, за да вдъхновява и да помага на света! Направи го веднъж и завинаги в този живот… обичай повече всеки ден и никога да не се предавай, независимо от препятствията, каквито съдбата и живота са … Светът наистина се нуждае от теб сега повече от всякога! Заедно с любов състрадание и вяра в човека, ние ще победим злото, веднъж и завинаги!

„More Was Never Enough“ Story is from „Brew For the Soul“ Spirit Quest Book Written by Brian Cimins in the Jungles of Iquitos, Peru alongside the Amazon River in December 2011.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s